Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, försäljning av matvaror samt utföra konsult- och projektuppdrag inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 603 | 5 237 | 6 022 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -421 | -835 | -1 232 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -421 | -824 | -1 168 |
Årets resultat (tkr) | 379 | 502 | -1 168 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 925 | 6 232 | 5 752 |
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 603 | 5 237 | 6 022 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -421 | -835 | -1 232 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -421 | -824 | -1 168 |
Årets resultat (tkr) | 379 | 502 | -1 168 |
TILLGÅNGAR | 2022-08* | 2021-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 240 | 5 529 | 5 202 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 685 | 702 | 550 |
Tillgångar (tkr) | 4 925 | 6 232 | 5 752 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-08* | 2021-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 959 | 580 | 78 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 3 161 | 4 669 | 4 721 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 805 | 983 | 952 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 925 | 6 232 | 5 752 |
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-08* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 943 | 873 | 1 004 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -6.4% | -15.9% | -20.5% |
Soliditet | 19.5% | 9.3% | 1.4% |
Kassalikviditet | 57.5% | 58.3% | 50.6% |
Japas Kitchen Jönköping AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Japas Kitchen Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-08.
Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, försäljning av matvaror samt utföra konsult- och projektuppdrag inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.